Selena

Že od nekdaj ljudje ob večerih in nočeh opazujejo in občudujejo veliko skrivnostno rumeno kroglo na nebu. Je muhasta in spremenljiva, enkrat jo vidimo, drugič ne, počasi se skriva in odkriva. In s svojim vplivom nam umerja čustva, intuicijo, čas, počutje. Pravzaprav ima nad nami prav posebno moč, magično moč’, so zapisali člani skupine Imperij.
Videospot je prav tako kot rimska boginja nekaj posebnega, drugačnega. Imperij razožijo, zakaj je tako:

In ker je ta gospodična oziroma gospa sama tako abstraktna, smo tudi videospot zastavili precej abstraktno, barvno, drugače. Ideja je plod članov skupine (Julij Klemenc, Jure Salobir, Katarina Kurtjak, Peter Horvat), kot že pri parih videospotih pa je za kamero in finaliziranje poprijel Marko Duplišak. Zahvala gre seveda tudi podjetju ART Ljubljana d.o.o. za sponzorska sredstva, s katerimi smo projekt uspešno speljali do konca.’ – Imperij

Lepo vabljeni k ogledu in poslušanju videospota in naj vas prevzame, nese v neznano, naproti skrivnostim, tako kot Selena, ‘ nas vabijo člani skupine Imperij, ki na aktualnem albumu Lutke odkrivajo različne teme – od temačnih, mitoloških, do družbeno kritičnih, kakršna je naslovna skladba Lutke.

Glasba: Imperij
Besedilo: Imperij
Aranžma: Imperij
Videospot: Marko Duplišak

Selena