Ples v dežju

Kdaj ste nazadnje plesali v dežju, kdaj ste nazadnje pozabili na svet okoli sebe in se prepustili trenutku s svojimi najdražjimi?

Glasbeni navdušenci iz skupine Imperij ne mirujejo. Karantenski čas so dobro izkoristili in bili glasbeno ustvarjalni. Tokrat se predstavljajo s pesmijo Ples v dežju.

Skupina Imperij predstavlja novo pesem Ples v dežju. Besedilo, glasbo in aranžma je skupno delo skupine, producentsko delo pa je prevzel Robi Bulešić, ki je v preteklosti skupaj s priznanimi glasbeniki sodeloval pri različnih projektih (Dan D, Elvis Jackson, Siddharta, Koala Voice …).

Zaščitni znak skupine Imperij so črni klobuki, nosijo jih, ker z njimi sporočajo, da so zvesti sami sebi in svojemu prepoznavnemu slogu. V videospotu je zaplesal plesni par, režiser Marko Duplišak pa je spet presegel samega sebe in naredil izdelek, ki izstopa iz povprečja. Ples v dežju je tako nasledil konec maja izdano skladbo Popotnik, skupaj pa skladbi napovedujeta nov studijski izdelek spomladi naslednje leto. Skupina se zato pospešeno pripravlja in vadi material, saj se že čez nekaj dni zaprejo v studio Beartracks v Kočevju. Na nove skladbe bomo zato morali počakati še nekaj časa, do takrat pa vas Imperijci vabijo na ples v dežju. Za konec pa člani zasedbe Imperij še sporočajo: “Ne ozirajte se na druge! Raje si zaplešite v objem.”

24 ur