Novi singel Lutke

Pesem Lutke je ena prvih pesmi v ustvarjalnem obdobju nastajanja druge avtorske plošče. Izid plošče je napovedan v mesecu oktobru, singel Lutke pa z izdajo med drugim napoveduje tudi istoimenski naslov prihajajočega albuma.

Pesem je družbeno kritična. Nagovarja in opisuje vsakega posameznika, da se vpraša, kaj bo doprinesel okolju v katerem živi. Bo postal edinstven, zanimiv, napreden, ali pa ga bo vase posrkal sistem in ga na koncu izpljunil kot formo nezainteresiranosti, pasivnosti in nezadovoljstva?

Videospot smo posneli v Ljubljani, pod režisersko taktirko in scenarij se je podpisal Marko Duplišak, svoje ideje smo dodali tudi mi.

‘Žal so med nami vse bolj prisotni sistemi, ki mamljivo vabijo, te objamejo spremenijo in izpljunejo v povprečnost. Mogoče je ta način res najbolj enostaven, brez stresa in skrbi, ampak včasih pa je le potrebno stvari početi s srcem, pa čeprav je pot nekoliko bolj trnova. Saj veste: “Per astera ad astra!” ali ‘Skozi trnje k zvezdam. Zato: stopite iz povprečja, zaupajte si, poslušajte svoje srce in nahranite svoje zadovoljstvo. Vmes pa seveda zavrtite kakšno pesem od Imperija.

Spot – glavna vloga Katarina Kurtjak v sodelovanju s plesno skupino Seduce and Destroy. 
Videospot smo posneli v Ljubljani, v prijetnem, sproščenem vzdušju za katerega so poskrbela dekleta s svojo odlično koreografijo.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VIsmqxATJHA